Workshops

En mulighed for at finde løsninger sammen, som passer til jeres virkelighed

 Vi sammensætter, i samarbejde med jer, en workshop der passer til jeres unikke behov.
Så hvis du har en god idé, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.
Her ses eksempler på workshops, som vi tilbyder.

Chancepartout klovne

Teaterklovn - introduktion til klovnens energi

- en workshop om mødet med andre i en søgen efter ens egen klovn.

Workshoppen er et laboratorium, hvor der vil være masser af mulighed for at blive opfordret til at lave "fejl" og grine af sig selv.

Chancepartout foredrag

Feedback - relationer på spil

- en workshop om at give konstruktiv feedback

Feedback kan skabe mere engagement og positiv energi på arbejdspladsen, og plads til at vokse og lære.

Chancepartout workshops

Forumspil med
dukker

- en workshop i at tale om de svære emner

Forumspil er en metode til at arbejde med kommunikation, verbal som kropslig i relationer på arbejdspladsen, skolen, organisationer etc.

Træn teaterklovn

– en workshop om mødet med andre i en søgen efter ens egen klovn

Workshoppen er et laboratorium, hvor der vil være masser af mulighed for at blive opfordret til at lave “fejl”, og arbejde på performerens største frygt for ikke at connecte med publikum, og lære at have det sjovt med det.

Klovnens univers handler om, at vi gennem lege og improvisation træner det menneskelige møde, finder frem til vores styrker og begynder at turde at mærke og vise klovnen i os selv.

Det handler om at komme ud af vores fikse ideer og forestillinger, om hvordan noget skal være, og i stedet lader os guide af øjeblikket.

Det er træning i at improvisere gennem leg, og have blikket rettet mod det menneskelige og mødet med andre.

Dato: Vi har ikke nogen planlagte åbne workshopdatoer pt. men skriv til os for mere info.

A workshop to explore various possibilities of being a theater clown by the director and actor Antoine Innocente. from the CUT (University Theater Center) in Trieste, from his inexhaustible wandering around the world, maestro Antoine Innocente will bring his surrealistic approach to the theater art.

The workshop is a "dream" laboratory with all the surreal, absurd and paradoxical dreams a dream can contain. A laboratory to be drawn into a world of (extra) ordinary madness and train the (extra) ordinary ability to stand out from the form, leaving the ordinary everyday clothing and wearing a dress of imagination.

A personal and collective experience about the comic theater, about the theater clown, interpreted through physical, experimental and performative theater, in search of one's own clown.

A creative and rhythmic, and non-rhythmic, experiment on the expressive body

About the body, the process of discovery, and its creative process.

(For those who are already working in art, but also for those who just want an experience)

 

Date: Saturday June 22 at 2 pm to 6 pm

 

Location: in Kitt Johnsons X-act studie (Struensegade 15A), København

 

Price: 450 kr.

 

Registrations deadline: june 14th

 

The workshop is in English

 

Sign up or get more information: carina@chancepartout.dk / 61670611/ antoineinnocente@hotmail.com

Feedback - relationer på spil

– en workshop om at give konstruktiv feedback

Feedback er er en måde, at udfordre hinanden på, til at blive bedre til det vi gør. Feedback kan gives på forskellige måder, og det går ud på at fokusere på, hvad der fungerer godt og opfordre til at arbejde mere med de muligheder, som modtageren måske endnu ikke har fået øje på.

Feedback kan skabe mere engagement og positiv energi på arbejdspladsen, og plads til at vokse og lære, men det kan også have den modsatte effekt og gå i en negativ retning. Det handler om hvad der siges, hvordan og hvornår.

Denne workshop handler om, hvordan og hvad vi fokuserer på, når vi giver feedback, så den anden bliver guidet til at vokse og lære og samtidig give den anden noget at arbejde med.

På workshoppen arbejder vi med forskellige måder at give feedback i praksis. Vi undersøger de situationer, hvor feedback kan skabe modstand, og træner, hvordan vi kan gribe de situationer an, med blikket rettet mod, hvordan vi kan styrke relationen.

Workshoppen består af korte oplæg, diskussion og vi træner at give feedback i situationsspil med det formål at gruppen kan dele konkrete erfaringer og forslag til at handle.

Forumspil med dukker

– en workshop med dukker og objekter til at sætte spot på mikrodramaer

En workshop kan være med til at styrke fællesskabet, samt løsne op for de små eller mindre misforståelser i hverdagen og forny energien, glæden og retningen for en gruppe.

Forumspil med hånddukker er en metode til at arbejde med kommunikation, verbal som kropslig i relationer på arbejdspladsen, skolen, organisationer etc.

Det er et kreativt læringsværktøj, hvor vi arbejder med at få sat ord på og dele svære situationer og dilemmaer på levende måder.

Det går på at vise et kort dukketeater for en forsamling, hvor vi gennemspiller situationer, som er anledning til uenighed blandt deltagerne.


Publikum ser dukkespillet og bliver efter første visning bedt om at reflektere over det, som de så og så beskrive det med deres egne ord.

Dukkespillet vises igen og her bedes publikum række hånden op og stoppe spillet når de har nye ideer til, hvordan konflikten i dukkespillet kan undgås. I denne session bliver publikum også bedt om at deltage ved at vise deres egen idé. Det gøres ved at overtage dukkeførernes rolle og agere som dukkerne ved at tale med egen stemme og sidde bag scenen på dukkeførerens plads.

En session kan tage fra halvanden time til op til tre timer eller mere, afhængigt af publikums interesser.

Forumspil med hånddukker er under udvikling og er aktuelt fra september 2022.

For mere information, kontakt venligst: signe@chancepartout.dk