Om Chancepartout

Vi hjælper ledere, formidlere, specialister og kommende undervisere, med at lave levende og legende undervisning, og se de mange uanede muligheder og potentialer, der er for læring.

Vi underviser i at undervise eller gennemfører undervisningen for jer og deler glædeligt vores viden om levende læring undervejs i forløbet.  

Muligheder opstår, når vi bliver stimuleret til at tænke anderledes, inspireret og udfordret på vores viden og holdninger, og det sker i mødet med andre.

Det handler om at få kroppen med ind i undervisningen og få aktiveret sanserne, imens vi reflekterer over det vi gør. I fællesskaber. Det skaber en legende læringskultur. 

Vores kurser og forløb er for en bred målgruppe; for virksomheder, organisationer, den offentlige sektor, uddannelsesinstitutioner m.m. og vi har lavet forløb i Danmark, Frankrig og Argentina. 

Udtalelser

”Vi havde en spændende og lærerig formiddag med Carina fra Chancepartout med en masse nye indsigter i hvordan det åbne, nysgerrige og kreative teamarbejde kan blive styrket hos os og hvordan vi kan blive bedre til at være åbne overfor nye input og hinandens gode ideer.

Carina var fagligt skarp og havde øje for at facilitere øvelser, der rykkede os og hvor alle kunne være med.”

Ulla Næsby Tawiah

Danida Fellowship Centre

Ungdomsbrandkorpsets instruktører har haft godt udbytte af Carina som facilitator, på en 2-dages workshop om modstand, at arbejde relationelt og forebyggelse af konflikter.

Carina har en god forståelse for deltagernes individuelle behov og er som facilitator god til at skabe rum for ”egen læring”.

Carina får deltagerne meget på banen og til at interagere med hinanden. Jeg kan klart anbefale Carina, hvis du skal have deltagerne til at tage del i arbejdet og ”mærke det på egen krop”

Kenneth Tang

Ungdomsbrandkorpset, Hovedstadens Beredskab

"Et rigtigt godt og inspirerende indspark om den svære proces, der er at være mennesker der arbejder sammen"

Paul Nørgård

Afdelingschef COWI