Om Chancepartout

Vi hjælper ledere, formidlere, specialister og kommende undervisere med at lave levende og legende forløb, og at få øje på de mange uanede muligheder og potentialer, der er for læring.

Vi er også til for erfarne formidlere, undervisere og projektledere, som savner nye metoder og strategier til deres forandringsprojekter.

Vi underviser i at undervise eller gennemfører undervisningen for jer og deler med glæde ud af vores viden om levende læring.

Vi træner med vores deltagere, hvordan vi som mennesker i vores roller, som kollegaer, ansatte, medarbejdere, ledere, undervisere etc. kan fastholde fokus på kontakten og nærværet i mødet. Det handler i høj grad om at finde en måde, hvorpå man kan bruge sin personlighed og sine styrker i kommunikationen. 

Vi arbejder på en helt ny måde med udvikling af kurser og workshops, hvor vi blander traditionel undervisning med simple teknikker, med udgangspunkt i at undervisning og formidling skal være legende og let forståeligt.

I vores læringskoncept blander vi klassiske organisationsteorier, sociologisk og pædagogisk forskning, samt læringsteori med teaterteori- og øvelser. Og vi henter inspiration fra klovnens verden.

Det handler kort sagt om at få kroppen med ind i undervisningen, få aktiveret sanserne, trænet de innovative og kreative kompetencer, alt imens vi reflekterer over det vi gør. I fællesskaber. Fordi muligheder opstår, når vi bliver stimuleret til at tænke anderledes, inspireret og udfordret på vores viden og holdninger, og det sker oftest i mødet med andre.

Det skaber en legende læringskultur.

Udtalelser

”Vi havde en spændende og lærerig formiddag med Carina fra Chancepartout med en masse nye indsigter i hvordan det åbne, nysgerrige og kreative teamarbejde kan blive styrket hos os og hvordan vi kan blive bedre til at være åbne overfor nye input og hinandens gode ideer.

Carina var fagligt skarp og havde øje for at facilitere øvelser, der rykkede os og hvor alle kunne være med.”

Ulla Næsby Tawiah

Danida Fellowship Centre

Ungdomsbrandkorpsets instruktører har haft godt udbytte af Carina som facilitator, på en 2-dages workshop om modstand, at arbejde relationelt og forebyggelse af konflikter.

Carina har en god forståelse for deltagernes individuelle behov og er som facilitator god til at skabe rum for ”egen læring”.

Carina får deltagerne meget på banen og til at interagere med hinanden. Jeg kan klart anbefale Carina, hvis du skal have deltagerne til at tage del i arbejdet og ”mærke det på egen krop”

Kenneth Tang

Ungdomsbrandkorpset, Hovedstadens Beredskab

"Et rigtigt godt og inspirerende indspark om den svære proces, der er at være mennesker der arbejder sammen"

Paul Nørgård

Afdelingschef COWI