Hvem er vi

Vi er Carina og Antoine bag Chancepartout og vi samarbejder også med forskellige gæsteundervisere med særlige kompetencer

Chancepartout Carina

Carina Brit Christensen...

er initiativtager til chancepartout. Hun er udviklings- og uddannelseskonsulent med entusiasme for at skabe bæredygtige læringsmiljøer, som fører til forandringer.

Hun tager afsæt i mere end femten års erfaringer med undervisning for undervisere; fra interregionale uddannelsesprojekter på Voksenpædagogisk Center i Københavns kommune, til Mellemfolkeligt Samvirkes træningsafdeling.

Hun har en cand.scient.soc i sociologi fra Roskilde og UBA – universidad de Buenos Aires, en voksenpædagogisk efteruddannelse og en master i nye performative praktikker fra DOCH – danse og cirkusuniversitetet i Stockholm. Hun er uddannet foruminstruktør og facilitator og har arbejdet med vidt forskellige grupper fra ufaglærte på produktionsvirksomheder, virksomhedsledere, franske kunstnere, gymnasielever, universitetsstuderende, til folkeskoleelever.

Derudover har hun boet og arbejdet i en række lande; Argentina, Frankrig, Sverige, USA, Cuba, Mexico og har deltaget i flere internationale samarbejdsprojekter. Hun er jævnligt i Argentina for at blive bedre til at performe som klovn og studere klovnens energi (pædagogisk humor). 

Hun bor i København.

Antoine Innocente...

er skuespiller, instruktør med en særlig interesse for klovnen, som han har dyrket i forskellige former, siden han som ung blev dedikeret til faget i Italien.

I sit studie af klovnen – fra Commedia dell Arte til masketeater, gadeteater, mime, koreografisk- og danseteater – har han opdaget en stor instinktiv og performativ kraft i vores liv på scenen. Klovnen har en ærlighed som også rækker ind i vores liv i hverdagen igennem leg, træning af vores bevidsthed og underbevidsthed, kroppen og vores følelser.

Antoine kombinerer sine erfaringer indenfor de forskellige discipliner i sin undervisning, hvor den enkeltes talent, for at være klovn, skuespiller, menneske, og performer, kultiveres.

Antoine har undervist forskellige grupper, fra dramastuderende på CUT (Trieste Universitet i Italien 2015-2016), til elever med Downs syndrom, til indsatte i fængsler etc.

Siden sommeren 2017 har han undervist på intensive kurser i teater klovn København i et samarbejde med Chancepartout.

Læs mere om Antoine her: Antoine Innocente web 

Chancepartout Antoine