Generelt

Chancepartout er en læringsbaseret virksomhed, som tilbyder online kurser, konsulentarbejde og læringsforløb for private og virksomheder.

Produkter der købes, er udelukkende henvendt til dig personligt og må kun benyttes af dig og din husstand. Enhver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage nogen form for videregivelse af produktet/produkterne. Det er heller ikke tilladt for dig, eller tredje part, at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Hvis du ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå på korrekt akademisk vis. Som kunde er det dit ansvar at det købte materiale ikke videregives.

Et køb af et online-produkt ved © Chancepartout inkluderer 1 licens og materialet må ikke distribueres på nogen måde. Købte online-produkter kan downloades max. x gange og inden for x dage efter frigivelse af sidste modul.

Alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af © Chancepartout. Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, det vil sige, at du må høre dem privat, udskrive worksheets/arbejdsark og e-bøger, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive © Chancepartout online-produkter. Det er heller ikke tilladt at anvende online-produkterne til undervisning uden forudgående tilladelse.

Chancepartout forbeholder sig retten til at lukke for adgangen til at downloade produkter, såfremt de indtastede personoplysninger er åbenlyst falske.

Brugsaftale

Her om, hvad betingelserne for de forskellige ydelser er og hvordan det foregår:

Online kurser

Når du tilmelder dig et online kursus får du tilsendt materiale pr mail og får samtidig adgang til vores online læringsplatform. Vi tilbyder både gratis kurser og kurser, som du betaler for. Fælles for begge gælder, at du – ved tilmelding – samtidigt accepterer disse betingelser samt vores privatlivspoltik, som du kan læse mere om her https://chancepartout.dk/privatlivspolitik/.

Fysiske kurser

Kurserne afholdes på de tider og steder, som er slået op. Man får undervisning og materialer for pengene, og mad og drikke er inkluderet, hvis det er angivet i kursusbeskrivelsen.

Konsulentarbejde

Man betaler for konsulenttimer som en del af en samlet pakke ved tilkøb.

Skræddersyede kurser

Ved de skræddersyede kurser aftales en fast pris forud for kursusafholdelse, som afstemmes i forhold til lokation, antal deltagere, materialer og timeantal. 

Retur- og fortrydelsesret

Der ydes ikke returret på nogle af Chancepartouts digitale ydelser ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Ved framelding til fysiske kurser, workshops, foredrag og events, gives der ret til at fortryde og refusion, hvis der informeres mindst 14 dage. Under 14 dage til afholdelse, gives der ingen refusion, dog kan du efter skriftlig aftale give pladsen til en anden. Det sker efter aftale med os i forvejen til info@chancepartout.dk

Aflysning:

Vi forbeholder os ret til at aflyse workshops, kurser, foredrag & events ved sygdom, eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at vi finder en ny dato, alternativt at få pengene retur.

Reklamation

Vi henholder os til købelovens regler om reklamation og man kan kontakte os for mere info.

https://www.forbrug.dk/artikler/forbrug/virksomheder/virksomheder/hvad-er-en-tjenesteydelse/

Disclaimer

Vi skriver, bruger og underviser i den viden, vi har lært på vores mange uddannelser og kurser, og om vores personlige betragtninger og erfaringer, og det skal betragtes som en inspiration, der stilles til rådighed uden nogen form for garanti.

Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Chancepartout, skal du rette henvendelse på carina@chancepartout.dk eller telefon 61670611. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Chancepartout.dk
Badensgade 13, 2

2300 København S.
Telefon: (+45) 61670611