Sprog og trivsel med teaterklovnen

Book nu

Bookingen er først gældende, når du har modtaget en endelig bekræftelse pr. mail

Datoer

Tirsdag d. 21. november 2021
Klokken 13.00-16.00

Kursusbeskrivelse

Vi har rygende travlt lige for tiden med at revurdere vores online og fysisk fremmøde kurser, så nedenstående kursusbeskrivelse er under udvikling. Vi arbejder med at få vores nye hjemmeside klar så hurtigt som muligt inden udgangen af september 2021.

TeaterKlovn er en teateraktivitet, hvor man arbejder med kroppen og med at finde frem til den enkeltes styrker og udtryk. Man øver samspil, og kunsten i at kunne se det sjove i det simple og at grine af sig selv.

Kurset består af bevægelseslege og lette improvisationsøvelser. Vi arbejder med grænser, roller, kropssprog, at læse hinanden, og at gøre hinanden gode.

Øvelserne er legende og kan tilpasses de tekster, som I arbejder med på engelsk eller spansk, eller tage udgangspunkt i elevernes egen virkelighed.

Vi arbejder med kunstneriske udtryksformer: film, maleri, litteratur, musik. En tekst kan formidles ved hjælp af kropssproget, eller placeres i et fantasiunivers. Der kan også arbejdes med intonation, udtale, mimik, gentagelser, og forståelsen af underteksten og de kulturelle koder.

Deltagerne lærer at
• Bruge verber 
• Præsentere sig selv
• Udvide sit ordforråd
• Udvikle kommunikationsstrategier, når misforståelser opstår

Kurset kan også indgå i de timeløse fag i trivsel i folkeskolen. Særligt 7-9. klassetrins elever i folkeskolen er det velegnet til.
Det kunne også være tværfagligt imellem engelsk og drama.

For skoleelever, eller det kan arrangeres, som et kursus for skolelærere i at bruge en legende tilgang i deres undervisning.

Praktisk Information

Shopping Basket