Sprog og trivsel med teaterklovnen

Reservér nu

Reservationen er først gældende, når du har modtaget en endelig bekræftelse pr. mail

Datoer & Sted

Kommer til foråret 2023

Kursusbeskrivelse

TeaterKlovn er en teateraktivitet, hvor man arbejder med kroppen og med at finde frem til den enkeltes styrker og udtryk. Man øver samspil, og kunsten i at kunne udtrykke det komplekse i det simple og at grine af sig selv.

Dette kursus er især relevant for skoleelever, eller det kan arrangeres som et kursus for skolelærere i at bruge en legende tilgang i deres undervisning.

Kurset består af bevægelseslege og lette improvisationsøvelser. Vi arbejder med grænser, roller, kropssprog, og at læse hinanden.

Vi arbejder med kunstneriske udtryksformer: Film, maleri, litteratur, musik. En tekst kan formidles ved hjælp af kropssproget, eller placeres i et fantasiunivers. Der kan også arbejdes med intonation, udtale, mimik, gentagelser, og forståelsen af underteksten og de kulturelle koder.

Øvelserne er legende og kan tilpasses de tekster, som I arbejder med på engelsk eller spansk, eller tage udgangspunkt i elevernes egen virkelighed.

Deltagerne lærer at
• Bruge verber 
• Præsentere sig selv
• Udvide sit ordforråd
• Udvikle kommunikationsstrategier, når misforståelser opstår

Kurset kan desuden indgå i de timeløse fag i trivsel i folkeskolen. Det kunne også være tværfagligt imellem engelsk og drama.

Praktisk Information

Shopping Basket
Er du interesseret i et af vores læringsprodukter til din virksomhed?

Send os en besked med navn, email og det kursus eller forløb du er interesseret i, så kontakter vi dig med nærmere info.

Appelsinspiral

Du har reserveret en plads...


Du vil indenfor kort tid modtage en email. Så hold øje med din indbakke.

Appelsinspiral

Så er du næsten tilmeldt...

For at få adgang til hele kurset og den side, hvor alle filmene og materialet ligger, så mangler du bare at registrere dig og oprette en profil.

Gå til læringsuniverset her

Indenfor kort tid vil du også modtage en email. Så hold øje med din indbakke.