Sprog og trivsel med teaterklovnen

Reservér nu

Reservationen er først gældende, når du har modtaget en endelig bekræftelse pr. mail

Datoer & Sted

Fra efteråret 2022

Kursusbeskrivelse

TeaterKlovn er en teateraktivitet, hvor man arbejder med kroppen og med at finde frem til den enkeltes styrker og udtryk. Man øver samspil, og kunsten i at kunne udtrykke det komplekse i det simple og at grine af sig selv.

Dette kursus er især relevant for skoleelever, eller det kan arrangeres som et kursus for skolelærere i at bruge en legende tilgang i deres undervisning.

Kurset består af bevægelseslege og lette improvisationsøvelser. Vi arbejder med grænser, roller, kropssprog, og at læse hinanden.

Vi arbejder med kunstneriske udtryksformer: Film, maleri, litteratur, musik. En tekst kan formidles ved hjælp af kropssproget, eller placeres i et fantasiunivers. Der kan også arbejdes med intonation, udtale, mimik, gentagelser, og forståelsen af underteksten og de kulturelle koder.

Øvelserne er legende og kan tilpasses de tekster, som I arbejder med på engelsk eller spansk, eller tage udgangspunkt i elevernes egen virkelighed.

Deltagerne lærer at
• Bruge verber 
• Præsentere sig selv
• Udvide sit ordforråd
• Udvikle kommunikationsstrategier, når misforståelser opstår

Kurset kan desuden indgå i de timeløse fag i trivsel i folkeskolen. Det kunne også være tværfagligt imellem engelsk og drama.

Praktisk Information

Shopping Basket
Er du interesseret i et af vores læringsprodukter til din virksomhed?

Send os en besked med navn, email og det kursus eller forløb du er interesseret i, så kontakter vi dig med nærmere info.