Sådan planlægger du et levende
og legende forløb

- så du skaber større værdi og engagement hos dine deltagere

Dette kursus er til dig, som skal igang med at planlægge et forløb, et kursus eller et møde.

Som du sikkert allerede ved, så er forberedelse nøglen til et succesfuldt forløb.

Hvad enten du er i gang med at planlægge en workshop, et kursus, en master-class, et webinar, et møde eller en træning – så er det at have en solid, velforberedt overordnet plan et af de første skridt til at have mærkbar effekt med dit forløb.

Men hvor starter man?

Mit minikursus i planlægning er delt op i fem lektioner, med tips til, hvordan du stiller skarpt på dine deltagere. Kurset vil hjælpe dig til at finde frem til deltagernes behov, hvilke emner, der er relevante og hvordan indhold skal udvælges – alt sammen noget, der leder hen til en overordnet struktur, der hjælper dig godt i gang

Det er en metode, jeg har udviklet gennem årene for at få alle væsentlige aspekter med i planlægningen af et forløb og for at sikre en god kontakt.

De fem faser er:  

  • Lektion 1: Observér gruppen. Kom frem til forskellige karakteristika ved din gruppe og hold fokus på deltagergruppens ønsker og behov. 
  • Lektion 2: Se alle muligheder. Find frem til et godt emne og retning for dit forløb. 
  • Lektion 3: Få kroppen med. Om hvordan du finder frem til præcist det, som dine deltagere skal kunne gøre, vide, handle anderledes på, efter at have været på dit forløb?
  • Lektion 4: Visualisér din egen rolle. Om hvordan du bibeholder kontakten til dig selv og kan forberede dig ved at visualisere forløbet for dig.
  • Lektion 5: Bevar overblikket – og nærværet – igennem hele forløbet. Hent en skabelon til hvordan du planlægger dit forløb, så du kan beholde overblikket og nærværet.

Metodens fem faser er bygget op omkring den grundlæggende idé, at det er altafgørende for et godt forløb, at der er en god kontakt mellem underviser/formidler, deltagerne på forløbet og deltagerne imellem.

Det er min erfaring, at det er denne kontakt, som skaber de mest levende og legende forløb. 

Vi du have adgang til kurset, så tilmeld dig herunder og så tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev.
Kurset koster bare din mailadresse.

Hvad får jeg ud af kurset?

Du får en komplet guide til, hvordan du planlægger et læringsforløb, der tager udgangspunkt i dine deltagere.

En skabelon du kan bruge, når du skal lave præsentationer, møder eller forløb og som sikrer at nærvær bliver en del af dit forløb.

Kurset kan bruges af nybegyndere såvel som erfarne.
Uanset hvilket udgangspunkt du har, vil du få tips til, at planlægge levende læringsforløb med udgangspunkt i dit eget engagement.

Du får adgang til en online læringsplatform, og får også tilsendt en række mails med opfordring om at hoppe ind i vores læringsunivers.

Kurset er undervisning i, hvordan du kan sætte struktur på din planlægning, så du får de væsentligste dele med.

En velforberedt overordnet plan, som er et af de første skridt til at skabe mere værdi og engagement hos dine deltagere, og du får en mere mærkbar effekt med dit forløb.

Tilmeld dig her

Erfaren planlægger?

Vil du bygge endnu mere på din erfaring?
– Så skriv dig op på ventelisten til det udvidede planlægningskursus.
Her får du en grundig indføring i, hvordan du kan lave læringsforløb, som er levende og legende.
Tilmeld dig allerede i dag, så er du en af de første til at høre om det, når kursustilmeldingen åbner.