Sådan skaber du levende og legende læringsforløb

Dato og sted

Onsdag den 21. august 2024
Kl. 9.30-12.30
I København

Kursusbeskrivelse

Det kan være en udfordring at få alle med. Det kan især være en udfordring at fange folks opmærksomhed, hvis emnet er svært eller er lidt kedeligt. Og hvis du også selv synes det, eller engagementet slet ikke er til stede, så er det rigtigt op af bakke.

Som undervisere vil vi gerne motivere og vække nysgerrighed, så andre får lyst til at lære. Men vi skal også nå vores mål og samtidig tage hensyn til at møde den enkelte, og det er en formidabel udfordring.

Det kræver en rigtig god plan.

Det her kursus er for dig, som er underviser eller formidler, som ønsker at skabe en levende og legende undervisning, hvor du har overblik og samtidig plads til legen med øjeblikket.

Vores tre timers kursus i planlægning er skræddersyet til dig, der ønsker at udvikle din undervisning og skabe en læringskultur, der inspirerer og engagerer.

Vi introducerer en innovativ tilgang, som ikke kun hjælper dig med at planlægge lektioner, men også guider dig til at omdanne dem til levende oplevelser. Gennem interaktive øvelser og praktisk træning vil du lære, hvordan du kan skabe et læringsfællesskab, der fanger deltagerne fra start til slut.

Det er en metode, vi har udviklet gennem årene for at få alle væsentlige aspekter med i planlægningen af et forløb

På kurset gennemgår vi en metode, som giver plads til at alle deltagere lærer mere, styrker relationer og fællesskabet, og at du får overskud til at nyde det, slappe af og være i nuet. 

Metoden er delt ind i fem faser og den er bygget op omkring den grundlæggende idé, at det er altafgørende for et godt læringsforløb, at der er en god kontakt mellem underviser, deltagerne på et forløb og deltagerne imellem.

Metoden kan bruges, uanset om man skal planlægge et kort eller et langt læringsforløb. 

Dette tre timers kursus tager udgangspunkt i dine erfaringer som underviser eller formidler. Forvent et par timers forberedelse op til kurset.

Hvad får jeg ud af kurset?

Du får en guide til, hvordan du planlægger et læringsforløb, så du bliver god til at involvere dine deltagere

Skabeloner du kan bruge, til at lave en plan for dit forløb, så det bliver nemt og hurtigt at lave forløb

Kurset kan bruges af nybegyndere såvel som erfarne.

Sparring på din egen plan

1 års adgang til et videokursus med fem korte videoer

Inspiration og nye ideer til indhold du også kan bruge i din plan

Praktisk information

Kurset finder sted i København

Onsdag den 21. august fra 9.30 – 12.30
Introduktionspris: 1000,- eks. moms.

Vil du tilmelde dig kurset, så kan du gå til betalingssiden HER. 

Reservér din plads her