quotation mark

A project is exactly, what it decides to be, it has meaning inherent in it; you are unable to define it from the outside. It is not contradictory, but possible and coherent as soon as it exists, and it exists, when a person makes it exist.

Simone de Beauvoir, 1962

3D digital læring

I 2014 begyndte vi et samarbejde med OLIGO ACADEMY, IT systemløsningsarkitekt Nikolaj, og 3D designerne Vivian Haugaard Laursen & Dennie Smit, har vi udviklet et digitalt læringsunivers, som udvider mulighederne for at deltagere kan interagere med hinanden og lære i deres eget tempo.

Vi har brugt de sidste to år på at udvikle et læringsmodul om CO2, klimaforandringer, og forskellige former for energi. En integreret del af læringsværktøjet er at studerende er inviteret til at tage del i fremtidsplanlægning ved at bruge 3D objekter, undersøge verdenen, bruge deres fantasi til at bygge innovative løsninger. De lærer at udforske de forskellige energiformer, fra at problematisere til at løse fremtidige klimaforandringer ved at bygge innovative løsninger (i 3D)

Vi testede læremidlet i samarbejde med Lysgårdsskolen i Kolding i 2015, og i 2016. Læs mere her Oligo Academy

3D_carboferous
Design: Vivian Haugaard Laursen & Dennie Smit

Digitale læremidler i 3D har et kæmpe potentiale til at skabe effektive og inklusive læringsmiljøer og samtidig højne kvaliteten af læring, Det kan være et supplement til gruppelæring, e-læring, eller klasseaundervisningen. 3D verdenen er er andet rum, hvor de studerende can tillade sig at drømme om en anden og mere bæredygtig verden.

water
Design: Vivian Haugaard Laursen & Dennie Smit

3D læringsværktøj har til formål at inspirere til at reflektere over verden og gøre læring til en sjov proces.

3D wind
Design: Vivian Haugaard Laursen & Dennie Smit

Chancepartout udvikler læringsforløbene og tænker processerne igennem i 3D læringsværktøjet. Vi underviser i hvordan 3D kan bruges som et læremiddel og sikre kvalitet og inklusion i læreprocessen. Al kommunikation i spillet kan vi logge så lærerne kan undervise eleverne i netetikke (dvs. at opføre sig ordentligt på nettet).

Læs mere om projektet på Oligo Academy eller os for mere information eller hvis du ønsker en demonstration. Kontakt Carina : +45 61670611.