Læringskonsulent

Vi rådgiver om læringsforløb, der skaber nye muligheder

Er du i tvivl om, hvordan du sikrer fundamentet for læring efter et kursus, workshop eller et længere forløb? Har du svært ved at forestille dig, hvordan du griber ind i dynamikker, som er statiske? Er du igang med at planlægge eller tilrettelægge et kursus eller en workshop, men er i tvivl om, hvordan du skal strukturere dit forløb? Har du en god idé, eller flere, som du gerne vil omsætte til en øvelse eller en workshop, men er du usikker på om det vil virke? Synes du at det er en udfordring at booste initiativet og lysten til deltagelse. Savner du sparring på konkrete ideer og problemstillinger? Social Konsulent

Book en session

Du har mulighed for at booke en session med os, hvor vi sætter 2 timer af til at spare på din idé. Vi kan rådgive, idéudvikle sammen med dig og udforme en plan sammen med dig.

Prisen for 2 timers sparring er 1200 kr. ekskl. moms.


Klippekort

Køb et klippekort og vi kan løse opgaven sammen eller du kan hyre os til at løse opgaven.

Kortet er lavet således at du kan vælge at bruge et klip, når du har brug for det. Du sender en mail, sms eller ringer når du har brug for sparring i processen.

Kortet gælder i op til et år og kan bruges af flere kolleger fra samme virksomhed.

Hvornår kan du sparre med en af vores konsulenter?

Du kan som udgangspunkt ringe i alle hverdage i dagstimerne. Hvis vi ikke tager telefonen, når du ringer, så ringer en af os tilbage hurtigst muligt. Oftest vil det være i løbet af samme dag.

Du er velkommen til at ringe og få en smagsprøve på en halv times gratis telefonrådgivning. Ring til Carina på +45 61670611

Pris for klippekortet

Et klippekort med 9 klip af 60 minutters rådgivning/arbejde koster 5000 kroner eks. moms.

Du kan bruge klippene som du vil. Du kan få hjælp en gang om måneden, eller du kan vælge at bruge klippene i løbet af en kort periode, hvis du har brug for det.